jan 26, 2016 Geen categorie 0 comment

De zes populairste apps voor op je digitale televisie

[two_third]

De zes populairste apps voor op je digitale televisie

Heb je een digitale televisie en ben je benieuwd wat deze je allemaal te bieden heeft? Betreed dan de wereld van digitale televisie apps. Elke digitale televisie heeft een eigen app store waar je de nieuwste apps kunt downloaden. We hebben de zes populairste apps van het moment voor je op een rij gezet:

[/two_third]
[one_third_last]digitale televisie
[/one_third_last]

Netflix

Films on demand streamen is de grootste internetgewoonte van dit moment. Netflix is een Amerikaans merk dat miljoenen films en tv-programma’s aanbiedt, die allemaal klaar voor je staan op het moment dat jij ze wilt kijken. De digitale televisie versie van de Netflix app werkt vrijwel gelijk als die van het iOs-platform. De Netflix app werkt op basis van een maandelijks abonnement vanaf € 7,99 per maand.

Youtube

Youtube is de absolute musthave voor iedere digitale televisie. Video’s bekijken, van commentaar voorzien en delen door middel van deze app gaat net zo gemakkelijk als je gewend bent op andere apparaten. Echter is de app voor de digitale televisie is een beduidend beter alternatief voor je computer of laptop, omdat de kwaliteit van de afbeeldingen en video’s vele mate beter is op het scherm van je digitale televisie. De Youtube app is gratis te downloaden.

Tv gids

Met de app van TV gids krijg je een uitgebreid en actueel overzicht van alle programma’s van vandaag, morgen en overmorgen, voor zowel Nederlandse als buitenlandse zenders. Zo kun je gemakkelijk jouw tv-avond plannen en hoef je jouw favoriete tv-programma nooit meer te missen. De TV gids app is gratis te downloaden.

Nu

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, wie wil dat nou niet? Onlangs heeft Nu, op dit moment de meest gedownloade nieuws app van Nederland, een app voor de digitale televisie gelanceerd. Hierop kun je de laatste nieuwsberichten lezen en op de hoogte blijven van het wereldnieuws. De foto’s, video’s en slideshows kun je bovendien nu op het haarscherpe beeld van je digitale televisie zien. De Nu app is gratis te downloaden.

Buienradar

Mocht je onverhoopt je digitale televisie even moeten verlaten, dan is het wel zo handig eerst even het weer te checken met behulp van Buienradar app. Hierop bekijk je het actuele weer in Nederland en de voorspellingen voor de komende dagen. Kun jij vervolgens zelf bepalen of je nog even voor je digitale televisie blijft zitten. De Buienradar app is gratis te downloaden.

Skype

Met de hele familie in de woonkamer, terwijl je niet in hetzelfde huis bent? Dat kan met het gratis groepsvideogesprek van Skype voor je digitale televisie. Met deze app kun je videobellen vanaf je bank in de mooiste beeldkwaliteit en met perfect geluid. Zelfs als je druk bent kun je op gemakkelijke wijze je dagelijkse en bijzondere momenten delen. De Skype app is gratis te downloaden.

Wil je weten welke apps er nog meer beschikbaar zijn voor jouw digitale televisie? Houd dan de officiële websites van jouw digitale televisie fabrikant in de gaten voor het meest actuele overzicht.

[sc:breedband]