Motorverzekering

Bespaar tot €100,- per jaar op je motorverzekering!

Objecto vergelijkt alle energieleveranciers

Bereken je voordeel
motor

Motorverzekering vergelijken

Als je eigenaar van een motor bent, of het nu een Ducati voor het dagelijkse woon-werkverkeer is of een klassieke Triumph voor uitstapjes in het weekend, dan moet je ervoor zorgen dat je motor heel het jaar goed is verzekerd – zelfs als je de motor alleen tijdens de zomermaanden gebruikt.

Een motorverzekering is verplicht

Sinds de invoering van de wet aansprakelijkheid motorrijtuigen is het verplicht om voor je motorvoertuig minimaal een WA verzekering af te sluiten. Dat maakt het een misdrijf indien je motor niet is verzekerd, zelfs als je er niet mee op de weg rijdt en de motor opsluit in een garage. Indien je jouw motor langdurig niet gebruikt kun je de kentekenen van je motor bij de RDW schorsen en kun je de verzekering voor je motor opheffen. Het is daarna niet de bedoeling op met de motor de weg op te gaan, anders riskeer je een boete van ongeveer 400 euro.

Bespaar op je motorverzekering

Of je nu weinig of veel met je motor rijdt, een goede motorverzekering is verplicht. Om onnodig veel geld voor je motorverzekering te betalen kun je via Objecto alle motorverzekeraars in Nederland gratis met elkaar vergelijken. Je kunt vervolgens de keuze maken voor het goedkoopste pakket of het pakket dat het best bij jouw rijstijl past.

Begrippenlijst

Begrippenlijst
Een moment geduld a.u.b.

Maandelijks geld besparen!

Ontvang bespaartips en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van internet, TV, telefonie, energie, hypotheek en verzekeringen.