jan 26, 2016 Geen categorie 0 comment

Besparen op een telefoonabonnement doe je zo

De afgelopen jaren heeft Nederland dure tijden gekend. Doordat we in een economische crisis. terecht zijn gekomen, kon elk huishouden minder geld uitgeven. Anno 2015 klimmen langzaam weer uit het diepe dal en ziet de economische toekomst er weer een stuk rooskleuriger uit. Echter zijn we nog lang niet op het punt aangekomen dat de prijzen weer voordelig zijn dat iedereen zomaar kan kopen wat hij wil. Je moet nog steeds goed op je centjes letten en ervoor zorgen dat je geen gat in je hand krijgt. In dat geval is het raadzaam om te gaan besparen. In dit artikel lichten we er één item tussenuit waarop jij misschien nog wel flink kan sparen; het telefoonabonnement. Beschik jij nog steeds over zo’n duur abonnement? Lees dan snel dit artikel verder en kom te weten hoe jij geld kan besparen op jouw telefoonabonnement.

De uitvinding die sim only heet

Sinds enkele jaren hebben Nederlanders de keuze uit twee soorten abonnementen, namelijk het klassieke telefoonabonnement met gratis toestel en een sim only abonnement. Het grote verschil tussen deze abonnementen zit in de prijs. Waar je voor sim only maar een aantal euro’s kwijt bent per maand, daar betaal je voor het duurdere abonnement al gauw enkele tientjes. Met sim only betaal je namelijk niet voor de smartphone. Deze koop je namelijk apart in de winkel. Zoals aangegeven kan je dus flink besparen als je voor sim only gaat. Daarbij kan je met een sim only abonnement elke maand opzeggen, dus je zit per definitie niet vast aan lange contracten. Ideaal toch?

Wat kies jij?

Nu er kort is aangegeven waar sim only voor staat, is het aan jou of jij gaat overstappen of niet. Veel Nederlanders vinden het niet nodig om te wisselen van provider, omdat ze tevreden zijn. Mocht je het niet zo ruim hebben qua financiën is het misschien geen verkeerde keuze om hier over na te denken. Het bespaart je namelijk veel geld en daarvan kun je weer andere leuke dingen kopen. Laat je dus niet beïnvloeden en bekijk wat jouw mogelijkheden zijn. Alleen op die manier zal je de beste beslissing uitkomen.