Energie

Bespaar tot €300,- per jaar op je energierekening!

Objecto vergelijkt alle energieleveranciers

Berken nu je voordeel
energie

Energie vergelijken via onze vergelijker is veilig en betrouwbaar

Energie vergelijken op Objecto is gemakkelijk, objectief en 100% betrouwbaar. Bij Objecto krijg je een onafhankelijk overzicht van geschikte energieleveranciers die naadloos aansluit op jouw persoonlijke situatie. Zodra jij klaar bent voor de overstap en jouw aanvraag ingediend hebt, nemen wij het voor je over en zorgen voor een soepele overstap. Benieuwd of jij ook kunt besparen? Vul je gegevens in en bekijk de beste aanbiedingen op basis van jouw verbruik en wensen.

Energie Vergelijken

Het overstappen van energieleverancier levert vaak honderden euro’s aan besparing op. Toch zitten veel mensen vaak al jaren bij dezelfde aanbieder, omdat overstappen met vele haken en ogen komt. Daarbij dien je als consument actueel te blijven om leuke aanbiedingen en welkomstbonussen niet mis te lopen. Om je een advies op maat te geven is het belangrijk dat je jouw energieverbruik kent. Na het invullen van je gegevens zie je direct wat voor jou de beste energietarieven zijn.

Elk jaar besparen

Wij adviseren om elk jaar blijvend te profiteren van overstapkortingen. Veel aanbieders bieden jaarcontracten aan en dit betekent voor jou als consument mooie kansen. Bevalt de energieleverancier goed? Sommige aanbieders bieden ook aantrekkelijke verlengingscontracten.

Energiebegrippen

Is het je eerste energieaanvraag en zijn dingen je niet duidelijk? Of heb je simpelweg geen idee wat je huidige energieleverancier met die lastige termen en begrippen bedoelt? Je bent niet alleen. Binnen de energiemarkt worden er namelijk veel termen en begrippen gebruikt die de nodige uitleg behoeven. Objecto houdt van duidelijkheid en transparantie en legt u graag uit wat deze energiebegrippen betekenen.

Energieleveranciers

De energieleveranciers doen er alles aan om jou als klant te winnen. Daarom pakken ze vaak uit met extra unieke kortingen, die u enkel via onze online vergelijker kunt ontvangen en niet direct via de leverancier zelf krijgt. Wanneer je dus via Objecto energie vergelijkt ontvang je de beste deals, waarmee je al snel honderden euro’s besparing ontvangt. Grotendeels komen de vele energieleveranciers die Nederland kent overeen met elkaar. De relatief kleine verschillen zien we in de aangeboden service. Zo biedt de ene energieleverancier een ruimere keuze uit producten, diensten en contracten en verschillen de voorwaardes met betrekking tot het abonnement in flexibiliteit. Vergelijk alle aanbieders dus aandachtig en neem bij twijfel contact met ons op.

14 dagen bedenktijd

Twijfel je na het kiezen van een nieuwe energieleverancier, of heb je een betere deal gevonden bij een andere energieleverancier? Maak dan gebruik van de bedenktijd. Je hebt de mogelijkheid om binnen 14 dagen na het afsluiten van het energiecontract deze kosteloos te annuleren.

Begrippenlijst

Morbi scelerisque nibh in felis consectetur, at accumsan magna bibendum. Cras eleifend interdum lectus, sed vestibulum dui accumsan ac.

Bekijk de begrippenlijst
Een moment geduld a.u.b.

Maandelijks geld besparen!

Ontvang bespaartips en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van internet, TV, telefonie, energie, hypotheek en verzekeringen.