bromfietsverzekering

Bespaar tot €100,- per jaar op je bromfietsverzekering!

Objecto vergelijkt alle energieleveranciers

Bereken je voordeel
scooter

Een verzekering voor je brommer of scooter

Voor duizenden scooter en brommerliefhebbers in Nederland is rijden met een brommer of scooter meer dan een middel om van A naar B te gaan, maar manier van leven. Of je huidige brommer / scooter nu je droomtweewieler is of een tussenstop voor het echte werk, wij weten zeker dat je brommer of scooter een belangrijk onderdeel is van je leven.

Het mooiste van het hebben van een scooter of brommer is misschien toch wel het aanschaffen van een scooterverzekering of brommerverzekering. OK, dat is niet helemaal waar. Maar je bent nu eenmaal verplicht een scooterverzekering of brommerverzekering aan te schaffen wanneer je met je scooter of brommer de weg op wilt gaan.

Omdat er veel verzekeraars zijn is het tijdrovend om de juiste verzekering voor de beste prijs te vinden. Via Objecto kan dus naast geld ook veel tijd besparen, omdat ons vergelijksysteem de juiste brommerverzekering of scooterverzekering voor jou kan vinden met de beste prijs.

Scooterverzekering

Het bezitten van een scooter heeft een aantal voordelen; Het is cool, relatief goedkoop in gebruik en het is milieuvriendelijker vergeleken met grotere vervoersmiddelen. Echter, is het vinden van de juiste scooterverzekering nog best lastig. Het goede nieuws is dat je via Objecto de beste scooterverzekeringen kunt vinden binnen enkele minuten.

Brommerverzekering

Wanneer je met je brommer de weg op gaat moet je goed verzekerd zijn. Via Objecto kan je een brommerverzekering afsluiten die het best bij jou levensstijl en budget past. Objecto vergelijk alle brommer verzekeraars en hun aanbiedingen waardoor je verzekerd bent van de best prijs. Vind vandaag nog via Objecto een brommerverzekering die het best bij je past.

Klaar voor de start, vergelijk!

Vul de kenteken van je brommer of scooter in op het formulier en ons systeem haalt het merk, bouwjaar en model van jouw tweewieler uit de database. Wanneer jij je kenteken even vergeten bent, kun je ook zelf het merk, bouwjaar of model van je brommer of scooter invullen.

Kies vervolgens een schadedekking (WA, Beperkte Casco, Casco / All Risk) en Objecto zal alle potentiele verzekeringen voor je brommer of scooter opsommen op basis van beste prijs, dus de goedkoopste verzekering voor jouw scooter of brommer zal bovenaan staan. Naast een maandelijkse betaaltermijn kun je er ook voor kiezen om per kwartaal, half jaar of jaar te betalen.

Wanneer je de verzekering hebt gekozen die het meest aan jouw wensen voldoet en je hebt eventuele aanvullende opties geselecteerd, kun je de verzekering afsluiten. Hiervoor moet je wel eerst je persoonlijke gegevens invullen en 9 acceptatievragen invullen.

Een moment geduld a.u.b.

Maandelijks geld besparen!

Ontvang bespaartips en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van internet, TV, telefonie, energie, hypotheek en verzekeringen.