Internet, TV en Bellen

Bespaar tot €100,- per jaar op je TV-, Internet- en/of telefoonabonnement!

Bereken je voordeel
internet-tv-bellen

Meer informatie over internet, tv en bellen

Wil je sneller internet maar weet je niet wat tegenwoordig precies snel internet is? Bel je weinig en verbaas je je steeds weer over die hoge telefoon rekeningen die elke maand binnen komen? Objecto informeert en biedt onafhankelijk, persoonlijk advies.

Het aanbod van providers welke internet, tv en telefonie abonnementen aanbieden is vandaag de dag groter dan ooit. Veel mensen stellen het zoeken naar een passend abonnement die afgestemd is op de persoonlijke situatie uit.
Bij Objecto leer je waar je rekening mee moet houden met het afsluiten van een internet, tv en bellen abonnement, blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen en leer je van de ervaringen van consumenten die jou voor waren. Besparen op maandelijkse vaste lasten is nog nooit zo makkelijk geweest!

Welk abonnement?

Alvorens je op zoek gaat naar een geschikte provider, is het belangrijk dat je weet welke soorten abonnementen er bestaan. Het is mogelijk om een individueel een internet of een digitale televisie abonnement af te sluiten. Dit is voor veel mensen echter niet aan te raden, want de vele verschillende providers bieden aanzienlijke kortingen wanneer je twee of zelfs alle drie de diensten bij een en dezelfde provider afsluit. Het afsluiten van een internet, tv en bellen abonnement bij één provider wordt een alles in 1 pakket ofwel triple play abonnement genoemd.

Internet

Het vinden van een passend internetabonnement hangt volledig af met je gebruik ervan. Wat doe je op het internet? Browse je wat en check je je e-mail? Dan is goedkoop internet voor jou meer dan snel genoeg. Gebruik je het echter intensiever en speel je veel spelletjes of download je grote delen van de dag? Dan is het verstandig om een duurder en sneller abonnement af te sluiten.

Internet aanbieders spelen hierop in en hanteren verschillende soorten aansluitingen. De termen ADSL, glasvezel en kabel internet zullen waarschijnlijk een belletje doen rinkelen. Belangrijk voor jou als gebruiker is dat je rekening houdt met niet alleen de huidige snelheid maar ook naar de mogelijke capaciteit van de verschillende aansluitingen wanneer gekeken wordt naar de toekomst.

Telefonie

Een telefonie abonnement afsluiten is door de loop der jaren gemeengoed geworden. Nederland kent dan ook vele telefonie aanbieders die doorgaans gelijke tarieven en voorwaarden hanteren. VoIP is een vorm van telefonie maar vrijwel overal wordt digitale telefonie gebruikt. Het afsluiten van een losstaand telefonie abonnement wordt sterk afgeraden, een combinatie of een alles in één pakket gaat namelijk gepaard met onbeperkt bellen. Let wel goed op of u bij het onbeperkt bellen gratis naar vaste nummers of ook naar mobiele nummers kunt bellen.

Televisie

Digitale tv is mogelijk voor u niet heel bekend, maar het tijdperk van analoge televisie ligt achter ons. Bij analoge tv werd het televisiesignaal direct ontvangen via de kabel, in tegenstelling tot digitale televisie waarbij de ontvangst via een digitale tuner loopt. Niet alleen is de beeldkwaliteit van digitale televisie vele malen beter, het biedt ook de mogelijkheid om een groter aanbod aan tv- en radiozenders vanuit de hele wereld te ontvangen.

Digitale televisie biedt vele uitbreidingsmogelijkheden. Deze zijn niet voor iedereen even belangrijk. Je doet er dus goed aan om jezelf te informeren en te beslissen wat voor abonnement bij jou past, want de mogelijkheden en de prijzen lopen zeer uiteen. Je hebt de keuze uit een wereldwijd aanbod van zenders die voorkomen in verschillende pakketten. Ook maakt Interactieve tv het mogelijk om live te pauzeren, op te nemen, gemiste programma’s te bekijken en de nieuwste films en series te bekijken. Alle providers hanteren verschillende abonnementen en pakketten, zorg er dus voor dat je goed op de hoogte bent om een juiste keuze te maken.

Direct naar

Internet, TV en/of telefonie vergelijken

Digitale Televisie

Triple play aanbieders

Veelgestelde vragen

Tips internet + TV + bellen

Begrippen internet + TV + bellen

Glasvezelpakket

Begrippenlijst

Tekst voor begrippenlijst

Bekijk de begrippenlijst

Waarom Objecto.nl?

  • Goedkoper dan rechtstreeks bij de aanbieder
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis overstapservice
Een moment geduld a.u.b.

Maandelijks geld besparen!

Ontvang bespaartips en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van internet, TV, telefonie, energie, hypotheek en verzekeringen.