Digitale televisie

Wat is een digitale televisie?

Digitale televisie is de afgelopen 7 jaar enorm in opkomst. De reden dat digitale televisie zo sterk in opkomst is zijn: de goede beeld- en geluidskwaliteit en het uitgebreide zender aanbod.
Een ander vorm van digitale televisie is de HD TV, dit is televisie en een nog hogere resolutie dan de standaard aangeboden beeldresolutie en nog scherper geluid.
Uiteraard hangt de beeld en geluidskwaliteit van digitale televisie en HD Tv ook af van uw televisie toestel. Digitale televisie kunt u door middel van een scart aansluiting op uw televisie toestel ontvangen. Dit zit op de meeste oudere televisies als vanzelfsprekend. HD Tv is echter iets van de laatste jaren en daar dient u dan ook een aparte aansluiting voor te hebben. Deze noemen we de HDMI aansluiting. Op deze manier kunt u dan optimaal genieten van perfect beeld en geluid. Er zijn ook digitale televisie aanbieders die HD Tv aanbieden waarbij u gebruik kunt maken van een scart aansluiting. (hierdoor heeft u wel kwaliteitsverlies.)

Een moment geduld a.u.b.

Maandelijks geld besparen!

Ontvang bespaartips en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van internet, TV, telefonie, energie, hypotheek en verzekeringen.