Gratis internet

Is er Gratis internet?

Uiteraard wil iedereen gebruik kunnen maken van gratis internet. Helaas is het zo dat er maar weinig mogelijkheden zijn om gratis internet te verkrijgen.
Bij een nieuw internetabonnement is het vaak tijdelijk mogelijk om gratis internet te verkrijgen als proefperiode of lokkertje om een abonnement af te sluiten. Uiteindelijk zal u wel degelijk voor het internet moeten gaan betalen.Gratis wifi
Er zijn een aantal providers actief in de grote steden die aan het testen zijn met gratis internet via wifi.Hiermee kunt u via uw tablet of smartphone internet gebruiken op een bepaalde locatie in de stad waarvoor er geen kosten woorden berekend. Ook biedt de NS gratis internet aan in sommige treinstellen. Op deze manier kunt onderweg toch nog even u e-mail lezen of doorwerken.Helaas is gratis internet voor uw huis of bedrijf niet mogelijk.

Wilt u weten weten aanbieders en pakketten gratis internet aanbieden voor een bepaalde periode. Doe snel depostcodecheck en sluit direct een abonnement af.

Een moment geduld a.u.b.

Maandelijks geld besparen!

Ontvang bespaartips en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van internet, TV, telefonie, energie, hypotheek en verzekeringen.