HD TV

Wat is HD Tv?

HD Tv staat voor High Definition television en is een bepaalde televisie techniek waarbij de beeld en geluidskwaliteit veruit het beste is van wat er nu wordt aangeboden. Bij HD Tv is de beeld kwaliteit van het beeld vele malen scherper en het geluid beter van kwaliteit dan het analoge signaal.
Het voordeel van HD Tv is dat op de steeds groter wordende televisieschermen de beeldkwaliteit hetzelfde blijft.Hd Tv is iets wat de afgelopen 3 jaar enorm in opkomst is. Helaas is het zo dat niet iedere televisie (vooral verouderde toestellen) het signaal van HD Tv via een HDMI kabel kan ontvangen. Via de scart kabel is HD Tv ook op de televisie te ontvangen, maar er is dan wel een verlies van kwaliteit en uw toestel dient HD ready te zijn.
Nagenoeg alle televisies die u nu koopt zijn voorzien van een voorzien van een HDMI aansluiting en zijn uitgerust met de laatste HD tv technieken.
Een moment geduld a.u.b.

Maandelijks geld besparen!

Ontvang bespaartips en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van internet, TV, telefonie, energie, hypotheek en verzekeringen.